The Hateful Eight

Er en Western, Kriminal, Thriller film instrueret af Quentin Tarantino med skuespillerne Samuel L. Jackson, Quentin Tarantino, Kurt Russell, Demián Bichir fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

'The Hateful Eight' er en ny western af Quentin Tarantino. I Wyoming, i tiden efter borgerkrigen, forsøger forskellige dusørjægere at finde ly for en snestorm. Men de ender med at blive involveret i en affære fuld af løgn og bedrag

The Hateful Eight

Detaljer

Genre Western, Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel The Hateful Eight
Instruktør Quentin Tarantino
Udgivelsesår 2015
Tags bjerge(mountains), Wyoming, dusør jæger(bounty hunter), indlæg civile krig(post civil war), Blizzard, stemme over indtaling(voice over narration), diligencen(stagecoach), Hangman, Tarantino, Quentin Tarantino, Oscar vinder 2015(Oscar winner 2015)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film