star trek 4: the voyage home

Er en Science fiction, Komedie, Eventyr film instrueret af Leonard Nimoy med skuespillerne Robin Curtis, Brock Peters, Michael Snyder, DeForest Kelley fra 1986

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Stemplet som flygtninge af den Føderation, de har aflagt ed på at ville beskytte, vender besætningen på U.S.S. Enterprise pligttro tilbage til Jorden, hvor de står anklaget for regelbrud i forbindelse med redningen af den genoplivede Spock. Men på vej hjem finder de ud af, at Jordens eksistens er truet af en fremmedartet sonde, der kræver svar fra en uddød dyreart. Kirk og hans besætning tager kommandoen over en klingonsk rovfugl og drager ud på en tidsrejse for at redde Jorden og genopdage betydningen af venskab.

star trek 4: the voyage home

Detaljer

Genre Science fiction, Komedie, Eventyr
Originaltitel star trek 4: the voyage home
Instruktør Leonard Nimoy
Udgivelsesår 1986
Tags tid rejse(time travel), San Francisco, besparelse den verden(saving the world), plads Opera(space opera), hval(whale), Star Trek, Vulcan, USS Enterprise-en(uss enterprise-a), Marine biolog(marine biologist)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film