Max Manus

Er en Action, Biografi, Drama film instrueret af Espen Sandberg med skuespillerne Oliver Stokowski, Eirik Evjen, Stig Henrik Hoff, Christian Rubeck fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Dette er den sande historie om Max Manus, der gik ind i den norske modstandsbevægelse under 2. verdenskrig. Han blev en af Norges største krigshelte nogensinde.

Max Manus

Detaljer

Genre Action, Biografi, Drama
Originaltitel Max Manus
Instruktør Espen Sandberg, Joachim Rønning
Udgivelsesår 2008
Tags bombe(bomb), verden krig II(world war ii), modstand(resistance), terrorisme(terrorism), nazisterne(nazis), undslippe(escape), nazistiske Tyskland(nazi germany), idealisme(idealism), traumer(trauma), sabotør(saboteur), toget(train), Norge(norway), norsk(norwegian)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film