beck 26 - levende begravet

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Harald Hamrell med skuespillerne Ingvar Hirdwall, Mikael Persbrandt, Peter Haber, Stina Rautelin fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Nedgravet i sandkassen på en legeplads dukker en trækiste pludselig op - med liget af en berømt advokat. Beck og hans team konstaterer til deres rædsel, at han er blevet levende begravet. De opdager desuden, at advokaten har forbindelse til en rockerbande, hvis leder for nyligt er blevet løsladt fra fængslet.

beck 26 - levende begravet

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel beck 26 - levende begravet
Instruktør Harald Hamrell
Udgivelsesår 2009
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere