Outpost 37

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Jabbar Raisani med skuespillerne Stevel Marc, Kenneth Fok, Darron Meyer, Khalil Kathrada fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Året er 2031 og verdens byer ligger i ruiner efter et altødelæggende alien-angreb. Menneskeheden har med nød og næppe sejret, men fjendtlige overlevere skjuler sig blandt menneskene. I kølvandet på krigen har man etableret en række baser, som skal forsvare jorden. Outpost 37 er den blodigste af dem alle, placeret det mest fjendtlige sted på jorden og under konstant beskydning. Da et besætningsmedlem forsvinder under et voldsomt angreb, planlægger gruppen en redningsaktion, der leder dem langt ind i fjendens territorium. Under missionen gør de en skrækindjagende opdagelse: Den første invasion var kun begyndelsen.

Outpost 37

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller
Originaltitel Alien Outpost
Instruktør Jabbar Raisani
Udgivelsesår 2014
Tags Dystopia, sind kontrol(mind control), Alien invasion, ørken krigsførelse(desert warfare), krig af nedslidning(war of attrition)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film