hope and glory

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af John Boorman med skuespillerne Susan Wooldridge, Derrick O'Connor, Geraldine Muir, Colin Higgins fra 1987

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Børnene jubler, rektor raser, Bill tror ikke sine egne øjne. I sommerferien har en tysk bombe jævnet skolen med jorden. Dette er en mageløs skildring af Anden Verdenskrig, som den er set med et barns øjne. Den 9-årige Bill Rohan bor i Londons udkant, og for ham er de natlige bombardementer af storbyen et fantastisk fyrværkeri.Sammen med vennerne nyder han dagens oplevelser med alarmer, luftkampe og nedskudte tyske piloter. Endelig er kedsomheden afbrudt, aldrig har sammenholdet i familien været større. Jo, Bill kan skam godt lide krigen.

hope and glory

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel hope and glory
Instruktør John Boorman
Udgivelsesår 1987
Tags London, krigstid(wartime)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film