Chips

Er en Action, Komedie, Krimi film instrueret af Dax Shepard med skuespillerne Carly Hatter, Vida Guerra, Dax Shepard, Justin Chatwin fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu

Plot

Jon Baker er en troldmand på en motorcykel, men en fumlende fjols i alle andre henseende. Han bliver sat sammen med en ny makker, Frank “Ponch” Poncherello, der i virkeligheden er en undercover FBI-agent, der efterforsker et røveri, der måske er et insiderjob. Med Jons talenter på en motorcykel og Ponchs viden om livet på gaden kan dette umage par måske knække sagen. Hvis ikke de knækker halsen på hinanden først.

Chips

Detaljer

Genre Action, Komedie, Krimi, Drama
Originaltitel Chips
Instruktør Dax Shepard
Udgivelsesår 2017
Tags Los Angeles, politiet(police), baseret på tv serien(based on tv series), Buddy COP, korrupte COP(corrupt cop)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere