Dune

Er en Action film instrueret af David Lynch med skuespillerne Patrick Stewart, Sting, Kenneth McMillan, José Ferrer fra 1984

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Planeten Dune er en storslået, men truende og dramatisk verden. Vi befinder os 10.000 år ude i fremtiden. Gigantiske, kilometerlange uhyrer spiser mennesker, som var de insekter. Sandstorme forvandler kød til støv på sekunder. Mord bliver begået for en dråbe vand. Men Dune har noget, som lokker turisterne til. Det er det vanedannende og livsforlængende krydderi "Melange", som er nøglen til evig ungdom, og som gør det muligt at rejse rundt i tiden.

Dune

Detaljer

Genre Action
Originaltitel Dune
Instruktør David Lynch
Udgivelsesår 1984
Tags Dystopia, plads Marine(space marine), plads rejse(space travel), Monster, heks(witch), kejser(emperor), profeti(prophecy), vand(water), Atomic bombe(atomic bomb), krig(war), valgt en(chosen one), insurgence, Opsigelsen(denunciation), krydderi(spice), mutation, telepati(telepathy), hertug(duke), Jihad, Messias(messiah), Guild
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere