Musketeer

Er en Action, Drama, Eventyr film instrueret af Peter Hyams med skuespillerne Bill Treacher, Michael Byrne, Jan-Gregor Kremp, Daniel Mesguich fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Frankrig i 1600-tallet. Landet er i krig med både England og Spanien, en krig som Frankrig ikke kan vinde. Kong Ludvig XIII er en svag mand, som overhovedet for den katolske kirken, kardinal Richelieu, derfor let kan manipulere med. Desuden har kardinal Richelieu skabt sin egen hærskare, for at demonstrere sin magt. Nu er det op til D'Artagnan at redde monarkiet...

Musketeer

Detaljer

Genre Action, Drama, Eventyr
Originaltitel The Musketeer
Instruktør Peter Hyams
Udgivelsesår 2001
Tags mord jagt(murder hunt), tab af familie(loss of family), magt(power), dronning(queen), Royalty, Kongerige(kingdom), Musketeer, magt overtagelse(power takeover)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film