Never Back Down

Er en Action, Sport, Drama film instrueret af Jeff Wadlow med skuespillerne Nadine Avola, Cam Gigandet, Sean Faris, Wyatt Smith fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

De er Floridas rigeste unge. De har dyre biler, holder dyre fester, og når mørket sænker sig, kæmper de mod hinanden i organiseret og nådesløs nævekamp. Jakoe er fyldt af stærke følelser efter sin fars død. På sin nye skole bliver han draget ind i et kampsport miljø. Og da han kommer i konflikt med den lokale mester i kampsport, søger han kontakt med en veteran, som hjælper ham i forberedelserne til den store kamp.

Never Back Down

Detaljer

Genre Action, Sport, Drama
Originaltitel Never Back Down
Instruktør Jeff Wadlow
Udgivelsesår 2008
Tags høj skole(high school), Rebel, uddannelse(training), Sport, hævn(revenge), kæmpe(fight), vold(violence), blod(blood), Martial kunst(martial arts), part(party), underground, mester(champion), Nemesis, Club, slagsmål(brawl)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film