Alvin og de frække jordegern

Er en Fantasy, Animation film instrueret af Tim Hill med skuespillerne David Cross, Jesse McCartney, Jason Lee, Kevin Symons fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 45 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
- Dansk
- Engelsk
45 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

Sangskriveren Dave Seville er i dyb krise indtil de tre jordegern Alvin, Simon og Theodore en dag flytter ind. Gnaverne kan nemlig ikke blot tale, de synger også røven ud af bukserne. Med Daves sange bliver trioen et kæmpe hit, men Alvin og Co. lader succesen stige sig til hovedet og truer med at gå solo uden Dave.

Alvin og de frække jordegern

Detaljer

Genre Fantasy, Animation
Originaltitel Alvin & the Chipmunks
Instruktør Tim Hill
Udgivelsesår 2007
Tags skov(forest), venskab(friendship), duringcreditsstinger, musik(music), koncert(concert), pop Star, taler dyr(talking animal), pop, tilgang(approach), ydeevne(performance), overraskelse(surprise), jordegern(chipmunk), post producent(record producer), taler til dyr(talking to animals), sangskriver(songwriter)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film