Pacific Rim 2: Uprising

Er en Science fiction, Action, Fantasy film instrueret af Steven S. DeKnight med skuespillerne Scott Eastwood, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Den oprørske og engang lovende Jæger pilot Jake Pentecost's far gav sit liv for at redde menneskeheden. Jake har opgivet sin træning og lever i en kriminel underverden. Men da en endnu større og langt mere ustoppelig trussel truer vores byer og bringer verden på randen af sammenbrud, får han en sidste chance af sin søster, som leder en ny generation af modige piloter, som er vokset op i krigens skygge. Deres eneste håb er at stå sammen i en global modstandsbevægelse og tage kampen op mod de kræfter, som ønsker at udslette os. Jake får følgeskab af den piloten Lambert og den 15-årige Jaeger hacker Amara, som bliver hans nye familie.

Pacific Rim 2: Uprising

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Fantasy, Eventyr
Originaltitel Pacific Rim: Uprising
Instruktør Steven S. DeKnight
Udgivelsesår 2018
Tags efterfølger(sequel), 3D, hær(army), Giant Monster, robot, Giant robot, skader(damage), teenage Hero, kaiju, robot jakkesæt(robot suits), alien monster, udlændinge(aliens), giant væsen(giant creature)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere