Sleepers

Er en Thriller, Drama film instrueret af Barry Levinson med skuespillerne Jason Patric, Billy Crudup, Bruno Kirby, Geoffrey Wigdor fra 1996

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

De var fire venner, de voksede op sammen i et af New Yorks hårdeste kvarterer. Da de ved et tragisk uheld kommer til at slå en mand ihjel, bliver de sendt til det meget strenge Wilkinson drengehjem - et helvede på jorden, med fangevogteren Nokes som satan selv. Nu mange år senere, mødes de fire igen, for at få hævn...

Sleepers

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Sleepers
Instruktør Barry Levinson
Udgivelsesår 1996
Tags Pastor, barn misbrug(child abuse), seksuel misbrug(sexual abuse), retten(court), barn(child), tilbagebetaling(repayment), Juvenile fængsel(juvenile prison), sadistiske(sadistic), retten sag(court case), pub, Juvenile kriminelle(juvenile delinquent)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere