Liberty Stands Still

Er en Action, Thriller, Drama film instrueret af Kari Skogland med skuespillerne Oliver Platt, Linda Fiorentino, Fulvio Cecere, Terry Chen fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Liberty Wallace driver en lukrativ våbenforretning. Hun er smuk, smart og rig og i dag er hun på vej hen i teatret for at se sin elsker optræde. Men da hun stopper ved en pølsevogn ringer hendes telefon. En mand ved navn Joe fortæller, at der er en bombe i pølsevognen og at den eksploderer hvis hun prøver at flygt. Hendes elsker er desuden spændt fast til en bombe i nærheden! Joe vil have hævn for sin datters drab, der sker på grund af unges alt for lette adgang til våben.

Liberty Stands Still

Detaljer

Genre Action, Thriller, Drama
Originaltitel Liberty Stands Still
Instruktør Kari Skogland
Udgivelsesår 2002
Tags kvinde direktør(woman director), spænding(suspense), tab af datter(loss of daughter), forsvar industri(defense industry)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film