Beck - I stormens øje

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Harald Hamrell med skuespillerne Ingvar Hirdwall, Mikael Persbrandt, Peter Haber, Måns Nathanaelson fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

Liget af en forbrændt kvinde bliver fundet i en tunnel i Sverige, og efterretningstjenesten Säpo mistænker Gunvald Larsson for at have forbindelser til mordet. Kvinden var eftersøgt via Interpol og medlem af en gruppe miljøaktivister med en lang række internationale terroraktioner bag sig. Gunvald Larsson forsøger at opspore kvindens mordere på egen hånd, men Säpo ånder ham i nakken. Også Martin Beck får besked på at anholde Larsson, og Becks loyalitet over for sin kollega sættes på en hård prøve. Samtidig opdager Beck, at miljøaktivisterne har planer om at slå til i Sverige. I samarbejde med Säpo må han forsøge at stoppe angrebet, før katastrofen rammer!

Beck - I stormens øje

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Beck - I stormens öga
Instruktør Harald Hamrell
Udgivelsesår 2009
Tags politiet undersøgelsen(police investigation), kriminalitet(crime)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film