I Kina spiser de hunde

Er en Action, Komedie, Krimi film instrueret af Lasse Spang Olsen med skuespillerne Tomas Villum Jensen, Anna Britt Mathiassen, Slavko Labovic, Dejan Čukić fra 1999

Sammenlign priser

Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Arvid er egentlig bare en ret kedelig bankmand. Men da han slår bankrøveren Franz bevidstløs med sin squashketsjer, ændrer det hans tilværelse totalt. Franz' kæreste opsøger nemlig Arvid og skælder ham huden fuld, fordi han har ødelagt hendes eneste chance for at få råd til IVF-behandling. Arvid beslutter sig for at skaffe hende pengene, og sammen med sin kriminelle og voldelige bror, Harald, planlægger han et nyt røveri. Da får dem for alvor i vanskeligheder, og begivenhederne fortsætter i denne film, der er en af årtiets mest populære danske film.

I Kina spiser de hunde

Detaljer

Genre Action, Komedie, Krimi
Originaltitel I Kina Spiser De Hunde
Instruktør Lasse Spang Olsen
Udgivelsesår 1999
Tags Brother Brother forholdet(brother brother relationship), chance, Bank røveri(bank robbery), sort komedie(black comedy), vold(violence), Danmark(denmark), røveri(robbery), gangster(hoodlum), hær(army), Bank, Cook, donation, brød(bread), eksplosive(explosive)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film