Blown apart

Er en Romantik, Thriller, Drama film instrueret af Sharon Maguire med skuespillerne Ed Hughes, Nicholas Gleaves, Sasha Behar, Usman Khokhar fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

"Blown apart" fortæller historien om en ung mor i London, som ser sit liv blive sprængt i stumper og stykker på et øjeblik. Mens manden og sønnen er til fodboldkamp, har hun en kort, hed affære med genboen. Men elskoven bliver afbrudt af nyheden om, at manden og sønnen er blevet dræbt af en terrorbombe. Nu står hun tilbage med en altødelæggende sorg og en enorm skyldfølelse, hun ikke kan komme af med. Og mens verden omkring hende falder fra hinanden, skal hun forsøge at finde svar og forløsning.

Blown apart

Detaljer

Genre Romantik, Thriller, Drama
Originaltitel Incendiary
Instruktør Sharon Maguire
Udgivelsesår 2008
Tags Køn(sex), Beach, nøgenhed(nudity), kvinde direktør(woman director), utroskab(adultery), London, hævn(revenge), bombe(bomb), terrorist, Camping, illusion(delusion), sorg(grief), angreb(attack), religion, reporter, fodbold(soccer), skyld(guilt)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film