Cabin Fever

Er en Gyser film instrueret af Eli Roth med skuespillerne Giuseppe Andrews, James DeBello, Hal Courtney, Rider Strong fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Fem venner fejrer deres dimission i en afsides beliggende bjælkehytte dybt inde i skoven. Festen er på sit højeste, da en omtåget person, dækket af blodige sår, pludselig dukker op. De får jaget den makabre fremmede væk, men for sent. En dødelig og kødædende virus har forplantet sig i flokken, og da de første symptomer begynder at vise sig, bredes panikken som ringe i vandet. Medlidenheden bliver lynhurtigt vendt til afsky, frygt og væmmelse, men selvom første offer aflåses i et skur, truer det psykologiske nedbrud, og resten af den panikslagne flok må nu gøre hvad de kan for at overleve både virusen, og hinanden...

Cabin Fever

Detaljer

Genre Gyser
Originaltitel Cabin Fever
Instruktør Eli Roth
Udgivelsesår 2003
Tags Køn(sex), nøgenhed(nudity), marihuana(marijuana), blod(blood), College, virus, Gore, søen(lake), offer(victim), Lodge, ferie(vacation), Woods, morderiske(homicidal), sygdom(disease), sygdom(illness), lokale(locals)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film