Farlige teorier

Er en Action, Kriminal, Thriller film instrueret af Richard Donner med skuespillerne Rod McLachlan, Julia Roberts, Patrick Stewart, Rich Hebert fra 1997

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Mel Gibson spiller en New Yorker taxachauffør, der har en mærkelig vane. Han udtænker komplicerede konspirationsteorier og scenarier, som han skriver om og udgiver i et nyhedsbrev, der bliver sendt ud til bare fem modtagere. Det får han tiden til at gå med i ro og mag, lige indtil den dag, hvor en af konspirationsteorierne viser sig at være sand. Lige pludselig er taxachaufføren jaget vildt.

Farlige teorier

Detaljer

Genre Action, Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Conspiracy Theory
Instruktør Richard Donner
Udgivelsesår 1997
Tags Chase, FBI, politik(politics), nye York(new york), mord(murder), kontrol(control), sammensværgelse(conspiracy), Flashback, besættelse(obsession), CIA, helikopter(helicopter), spænding(suspense), Assassin, Cover op(cover up), Taxi driver, tortur(torture), paranoia, hemmelighed(secret), kørestol(wheelchair), teori(theory), regeringen(government), Target, snigmorder(assasin), coverup, Geronimo, nyhedsbrev(newsletter)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film