Hellboy

Er en Science fiction, Action, Fantasy film instrueret af Guillermo del Toro med skuespillerne Selma Blair, Doug Jones, Brian Steele, Rupert Evans fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Denne hæsblæsende actionfilm fortæller den mørke historie om en karismatisk dæmon, som nazisterne har sat på Jorden for at terrorisere resten af verden.

Hellboy

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Fantasy
Originaltitel Hellboy
Instruktør Guillermo del Toro
Udgivelsesår 2004
Tags duringcreditsstinger, ansigt lussing(face slap), nævekamp(fistfight), superhelte(superhero), person på brand(person on fire), Cover op(cover up), Paranormal fænomener(paranormal phenomena), indtaling fra den grav(narration from the grave), genoplivet lig(reanimated corpse), okkult(occult), afskåret hånd(severed hand), torso cut i halvdelen(torso cut in half), bekæmpe fotografering(combat photography), coverup
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film