invasion day

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Jeffrey Travis med skuespillerne Osa Wallander, William Ngo, Ethan Flower, Richard C. Jones fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den ellers succesrige og tidligere NSA agent, Duke Evans mister sit job og dermed sit hjem. Han overtaler sin kone til at forlade byen og flytte op i bjergene. Samtidig slår Kina til med et massivt cyberattack mod USA. Alle datachips produceret i Kina bærer på en hemmelig virus som nu udløses og crasher fuldstændig alle finans- og kommunikationssystemer, militære og kraftstationer. Nationen knækker sammen og alt er kaos. Duke tror han kender et antivirus der måske kan redde landet, men er det allerede for sent.

invasion day

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller, Drama
Originaltitel invasion day
Instruktør Jeffrey Travis
Udgivelsesår 2013
Tags kaos(chaos), Kina(china), invasion
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film