heksekosten

Er en Familie , Komedie, Kort film instrueret af Jan Lachauer med skuespillerne Gillian Anderson, Timothy Spall, Martin Clunes, Sally Hawkins fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
49 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
- Dansk
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
49 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

*DANSK TALE* Historien handler om en rar og venlig heks, der inviterer en overraskende samling af dyr med på hendes kost, til stor irritation for hendes kat. Da holdet redder jeksen fra en farlig drage, belønner hun dem med en fantastisk ny, som har plads til alle! heksekosten er en magisk historie om venskab og familie.

heksekosten

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Kort, Animation
Originaltitel heksekosten
Instruktør Jan Lachauer, Max Lang
Udgivelsesår 2012
Tags heks(witch), Dragon, kat(cat), Magic kosteskaft(magic broomstick), gyvel(broom)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film