Strangerland

Er en Thriller, Drama film instrueret af Kim Farrant med skuespillerne Meyne Wyatt, Martin Dingle-Wall, Maddison Brown, Hugo Weaving fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Catherine og Matthew Parker og deres to teenage børn, Tommy og Lily, er nytilflyttere i den lille australske ørkenby Nathgari, og det har ikke været helt nemt for dem at falde til. Efter en voldsom sandstorm har blæst igennem byen, opdager Catherine og Matthew pludselig, at deres børn er forsvundet.

Strangerland

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Strangerland
Instruktør Kim Farrant
Udgivelsesår 2015
Tags kvinde direktør(woman director), australske OutBack(australian outback), mangler datter(missing daughter), Australien(australia), mangler barn(missing child), alkoholiske drink(alcoholic drink), urolige ægteskab(troubled marriage), OutBack
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film