Suspiria

Er en Fantasy, Kriminal, Gyser film instrueret af Luca Guadagnino med skuespillerne Gala Moody, Olivia Ancona, Malgorzata Bela, Tilda Swinton fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu

Plot

Den unge, amerikanske balletdanserinde Susie flytter til Berlin i 1970'erne for at danse i et berømt kompagni. Kort forinden er en aldrende psykolog, dr. Klemperer, blevet opsøgt af en pige fra samme ballettrup, som hævder, at der er okkulte kræfter løs på danseskolen. Pigen er siden forsvundet under mystiske omstændigheder, og det mørke, som huserer på skolen, truer nu også med at opsluge Suzy.

Suspiria

Detaljer

Genre Fantasy, Kriminal, Gyser, Thriller
Originaltitel Suspiria
Instruktør Luca Guadagnino
Udgivelsesår 2018
Tags 1970s, ballet, genindspilning(remake), dæmon(demon), dans ydeevne(dance performance), okkult(occult), trolddom(witchcraft), telekinese(telekinesis), dans virksomheden(dance company), psykoterapeut(psychotherapist), koreograf(choreographer), koreografi(choreography), Berlin Tyskland(berlin germany), ballet skole(ballet school), levende døde(living dead), mystiske begivenheder(mysterious events)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere