Fracture

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Gregory Hoblit med skuespillerne Xander Berkeley, Ryan Gosling, Billy Burke, Cliff Curtis fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Ted Crawford har skudt og dræbt sin kone og indrømmet det over for politiet. Men da hans sag kommer for retten, hævder han pludselig, at han er uskyldig. Den unge anklager Willy Slocum indser, at han har at gøre med en kynisk og beregnende mand, som mener at have begået den perfekte forbrydelse. Ryan Gosling og Anthony Hopkins spiller hovedrollerne i dette spændende retssalsdrama.

Fracture

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Fracture
Instruktør Gregory Hoblit
Udgivelsesår 2007
Tags anklagemyndigheden(prosecution), planlagt mord(planned murder), kriminalitet(crime), mistænkte(suspect), perfekt kriminalitet(perfect crime), site af kriminalitet(site of crime)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film