The Collection

Er en Action, Gyser, Thriller film instrueret af Marcus Dunstan med skuespillerne Eaddy Mays, Shannon Kane, Navi Rawat, Brandon Molale fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Det lykkes med nød og næppe indbrudstyven Arkin at flygte fra "The Collector", men den smukke Elena bliver en del af psykopatens "samling". I stedet for at kunne komme sig over traumet kidnappes Arkin fra sygehuset af en gruppe lejesoldater, som Elenas rige far har hyret. Arkin presses til sammen med lejesoldaterne at finde "The Collector"s skjulested og lade Elena gå.

The Collection

Detaljer

Genre Action, Gyser, Thriller
Originaltitel The Collection
Instruktør Marcus Dunstan
Udgivelsesår 2012
Tags lejesoldat(mercenary), seriel Killer(serial killer), efterfølger(sequel), part(party), Gore, maskeret Killer(masked killer), Trap, undslippe(escape)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film