lovebirds

Er en Dokumentar film instrueret af Louise Detlefsen med skuespillerne Marline Hansen, Sus-Noreen Jondahl Wilkins, Susana Maj Sterkel fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu

Plot

De er midt i 20'erne, og voksenlivets alvor begynder at dukke op i horisonten. Men hvad gør det, når man bare nyder at tage dagene som de kommer. Snakke, feste, sove og så forfra igen. "Vi behøver aldrig blive voksne" siger Sus til veninden Marline, mens de ser solen stå op over Dronning Louises Bro. Alligevel begynder tankerne at melde sig - hvor skal jeg hen i mit liv? Findes der en derude, som kan passe på mit hjerte? Og hvem er jeg, hvis jeg pludselig forelsker mig i en pige? Med udsyn over Københavns tage og en evigt glødende cigaret mellem fingrene, lukkes vi ind bag facaden hos tre veninder. I en række intime nedslag skildrer Lovebirds den skrøbelige og samtidig berusende frihed, der fylder netop de år, hvor livet ligger åbent.

lovebirds

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel lovebirds
Instruktør Louise Detlefsen
Udgivelsesår 2014
Tags

Anmeldelser

Skuespillere