Dobbeltspil

Er en Kriminal, Thriller, Drama film instrueret af Kenneth Branagh med skuespillerne Kenneth Branagh, Harold Pinter, Carmel O'Sullivan, Michael Caine fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

En ældre millionær indgår en aftale med en arbejdsløs skuespiller, som har stjålet hans unge kone, og snart er et dødeligt spil i gang.

Dobbeltspil

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Drama
Originaltitel Sleuth
Instruktør Kenneth Branagh
Udgivelsesår 2007
Tags forsikring svig(insurance fraud), elsker (kvinde)(lover (female)), genindspilning(remake), alder forskellen(age difference), millionær(millionaire), mænd(men), bopæl(resident)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film