Titan A.E.

Er en Action, Animation, Eventyr film instrueret af Gary Goldman med skuespillerne Alex D. Linz, Bill Pullman, Ron Perlman, Matt Damon fra 2000

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

I en fjern fremtid er Jorden under angreb af aliens, men professor Sam Tucker har påtaget sig at redde Jorden. Inden han drager afsted, giver han sønnen Cale en ring med en hemmelig kode. Missionen mislykkes, og Jorden går under. Cale og resten af de overlevende må derefter strejfe rundt i rummet som flygtninge. Nogle år senere møder Cale besætningen fra et andet rumskib, som kender til hans fars mission, og som kan aktivere koden på ringen. Det viser sig at være et kort til det legendariske rumskib Titan, som indeholder hemmeligheden til menneskehedens redning. Cale drager herefter ud på en actionfyldt rejse i rummet for at finde Titan.

Titan A.E.

Detaljer

Genre Action, Animation, Eventyr
Originaltitel Titan A.E. (After Earth)
Instruktør Gary Goldman, Art Vitello, Don Bluth
Udgivelsesår 2000
Tags Dystopia, Monster, Alien, plads(space), animation, mission, Galaxy
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film