The Green Mile

Er en Fantasy, Krimi, Drama film instrueret af Frank Darabont med skuespillerne Barry Pepper, Harry Dean Stanton, Jeffrey DeMunn, Tom Hanks fra 1999

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Tom Hanks spiller Paul Edgecomb i denne Oscarnominerede og livsbekræftende film, der er baseret på en af Stephen Kings bestsellere. Handlingen udspiller sig omkring Paul Edgecomb, der er vagtchef for afdelingen af dødsdømte i delstatsfængslet i Cold Mountain i 1930'erne. En dag ankommer en ny fange til fængslet, en kæmpestor sort mand kaldet John Coffey. John Coffery er anklaget og dømt for brutalt at have myrdet to små piger. Paul fornemmer, at denne fange er anderledes, og han udvikler en særlig interesse for fangen, som ikke viser nogle tegn på voldelige tendenser. Så sker der noget meget underligt en dag. Noget, der ligner et mirakel.

The Green Mile

Detaljer

Genre Fantasy, Krimi, Drama
Originaltitel The Green Mile
Instruktør Frank Darabont
Udgivelsesår 1999
Tags sort folk(black people), sydlige U.S.(southern u.s.), fængsel vagt(prison guard), indiske(indian), mentalt deaktiveret(mentally disabled), fængsel vagt(jail guard), helbrede(heal), død række(death row), blærebetændelse(cystitis), elektrisk stol(electric chair), Healing, død række beboer(death row inmate)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film