toy box, the

Er en Science fiction, Gyser film instrueret af Ronald Víctor García med skuespillerne Debbie Osborne, Karen Hutt, Maria Arnold, Ruthann Lott fra 1971

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Er man et varmblodigt ungt par med appetit på sex er swingerparties et godt valg, og da Onkel inviterer en masse festglade hippier til sexparty, er der ikke noget at betænke sig på. Men hvad er der med den mystiske Onkel, der får sine voyeristiske lyster opfyldt fra sin lænestol? Lever han overhovedet? Er han virkelig eller bare et psykedelisk mareridt? Og er ligene, som begynder at dukke op, bare en del af de bizarre sexlege? Eller er der virkelig en morder løs mellem de svedige og korpulerende kroppe? The Toy Box er produceret af den legendariske sexploitationkonge Harry Novak.

toy box, the

Detaljer

Genre Science fiction, Gyser
Originaltitel toy box, the
Instruktør Ronald Víctor García, Ronald Victor Garcia
Udgivelsesår 1971
Tags Køn(sex), nøgenhed(nudity), part(party), Onkel(uncle)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film