The Lincoln Lawyer

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Brad Furman med skuespillerne Erin Carufel, Sam Upton, Michaela Conlin, William H. Macy fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Den smarte forsvarsadvokat Mickey Haller har skabt sig en karriere som repræsentant for samfundets vaneforbrydere, men er på udkig efter den sag som kan gøre ham berømt og sikre ham økonomisk. Da han kontaktes af den mordsigtede playboy, Louis Roulet, som hævder at være fængslet på forkert grundlag, ser han sagen som sit livs chance. Haller aner han ikke, at spørgsmålet om skyld kan være så nuanceret - og så farligt.

The Lincoln Lawyer

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel The Lincoln Lawyer
Instruktør Brad Furman
Udgivelsesår 2011
Tags privat investigator(private investigator), dommer(judge), anholdelse(arrest), Juryen(jury), overraskelse slutter(surprise ending), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film