Blonde & Blonder

Er en Action, Komedie, Krimi film instrueret af Dean Hamilton med skuespillerne Phoenix Ly, Meghan Ory, Emmanuelle Vaugier, Malcolm Scott fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

Veninderne, Dee og Dawn, er to smukke blondiner, som en dag befinder sig på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Da de søger job på en natklub som dansere, bliver de forvekslede med to lejemordere, Cat og Kit. De får besked på, af den italienske mafiaboss, at "tage sig af" den kinesiske maifiaboss, Mr. Wong. Men blondinerne misforstår, hvad jobbet går ud på og befinder sig snart midt i skærsilden mellem uhyggelige mafiabosser, forvirrede FBI-agenter og ikke mindst de rigtige lejemordere, som desperat søger efter oprejsning.

Blonde & Blonder

Detaljer

Genre Action, Komedie, Krimi
Originaltitel Blonde and Blonder
Instruktør Dean Hamilton
Udgivelsesår 2007
Tags gangster, Hitman, mission af mord(mission of murder), dumhed(stupidity), blondine(blonde)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film