Demonic

Er en Gyser, Thriller film instrueret af Will Canon med skuespillerne Dustin Milligan, Maria Bello, Ashton Leigh, Griff Furst fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Fokuserer på eftervirkningerne af en rædselsvækkende massakre, hvor fem universitetsstuderende blev brutalt myrdet i et forladt hus. Politidetektiv Mark Lewis og psykolog Dr. Elizabeth Klein interviewer en af de få overlevende, der forklarer, at de var en gruppe af amatør spøgelses-jægere, der opsøgte et paranormalt fænomen i det forladte hus, som mentes at være hjemsøgt. Men hvad der startede som en harmløs undersøgelse, forvandledes pludselig til noget virkelig skræmmende.

Demonic

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel Demonic
Instruktør Will Canon
Udgivelsesår 2015
Tags detektiv(detective), besiddelse(possession), bil Crash(car crash), undersøgelsen(investigation), dæmon(demon), Haunted hus(haunted house), anti-Kristus(anti-christ), mangler(missing), seancen(seance), video kamera(video camera), trance, infra rød(infra red)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere