Philomena

Er en Drama film instrueret af Stephen Frears med skuespillerne Peter Hermann, Frankie McCafferty, Mare Winningham, Charles Edwards fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Philomena har i al hemmelighed ledt efter den søn, hun som teenager fødte på et kloster i Irland og som den katolske kirke solgte til adoption til USA. Efter 50 års forgæves søgen får hun hjælp af den barske og garvede journalist Martin Sixsmith og sammen udgør de to et umage makkerpar på jagt efter en nu voksen mand, der kun er kendt som Baby Anthony.

Philomena

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Philomena
Instruktør Stephen Frears
Udgivelsesår 2013
Tags journalist, Irland(ireland), homoseksualitet(homosexuality), aids, kirke(church), mor(mother), tro(faith), vedtagelse(adoption), søn(son), Washington DC(washington d.c.), tilgivelse(forgiveness), baseret på True begivenheder(based on true events), nonner(nuns)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film