12 Angry Men

Er en Drama film instrueret af Sidney Lumet med skuespillerne Edward Binns, Jack Warden, Robert Webber, Ed Begley fra 1957

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

11 nævninge er overbeviste om, at sagsøgte er skyldig i mord. Den tolvte er ikke i tvivl om, at han er uskyldig. Hvordan kan denne ene mand styre de andre mod samme konklusion? Der er tale om en sag med tilsyneladende overvældende beviser mod en teenager, som er anklaget for at have dræbt sin far i "en af de bedste film nogensinde"

12 Angry Men

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel 12 Angry Men
Instruktør Sidney Lumet
Udgivelsesår 1957
Tags klasse(class), far mord(father murder), retten(court), død straf(death penalty), uskyld(innocence), dommer(judge), retten sag(court case), retssalen(courtroom), nævninge(jurors), anonymitet(anonymity), Puerto Rico(puerto rican), gruppe(group), varme(heat), sultriness
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere