Cutie And The Boxer

Er en Drama, Dokumentar film instrueret af Zachary Heinzerling med skuespillerne Mathieu Amalric, Emmanuelle Seigner, Noriko Shinohara, Ushio Shinohara fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Ushio og Noriko Shinohara mødte hinanden på New Yorks vibrerende kunstscene i 1970'erne. Han var 40, hun var 19. Ushio var allerede i fuld gang med at etablere sig i slænget omkring Warhol med sin 'action art' malet med boksehandsker. Hun blev hans elskerinde, assistent - og gravid. Fyrre år senere flyver hans karriere stadig ikke, og selvom han endelig er ædru er både deres samliv og loft/atelier i New York stadig et værre rod, som Noriko håndterer med en uendelig tålmodighed og loyalitet over for sin umulius af en mand.

Cutie And The Boxer

Detaljer

Genre Drama, Dokumentar
Originaltitel La Vénus à la fourrure
Instruktør Zachary Heinzerling, Roman Polanski
Udgivelsesår 2013
Tags forførelse(seduction), erotik(eroticism), teater spille(theatre play), feminisme(feminism), audition, BDSM, masochisme(masochism), machismo
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film