Captain Phillips

Er en Action, Thriller, Drama film instrueret af Paul Greengrass med skuespillerne Tom Hanks, Catherine Keener, Amr El-Bayoumi, David Warshofsky fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Captain Phillips er en flerlaget undersøgelse af kapringen af det amerikanske containerskib Maersk Alabama af en gruppe somaliske pirater i 2009.

Captain Phillips

Detaljer

Genre Action, Thriller, Drama
Originaltitel Captain Phillips
Instruktør Paul Greengrass
Udgivelsesår 2013
Tags fisker(fisherman), blod(blood), skib(ship), terrorisme(terrorism), kapring(hijacking), Somalia, fattigdom(poverty), pirat(pirate), Commando, kapre(hijack), Fragt skib(cargo ship), skib Kaptajn(ship captain), somaliske pirater(somali pirates), skib kapring(ship hijacking), somaliske(somali), Commando enhed(commando unit)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film