Troldmandens lærling

Er en Action, Fantasy, Komedie film instrueret af Jon Turteltaub med skuespillerne Jake Cherry, Jay Baruchel, Peyton List, Alice Krige fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
109 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
109 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Balthazar Blake er troldmand i vore dages Manhattan, hvor han konstant må forsvare byen mod sin ærkefjende, Maxim Horvath.

Troldmandens lærling

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Komedie, Drama, Eventyr
Originaltitel The Sorcerer's Apprentice
Instruktør Jon Turteltaub
Udgivelsesår 2010
Tags Kærlighed(love), Castle, uddannelse(training), aftercreditsstinger, heks(witch), Magic, vand(water), Dragon, troldmand(sorcerer), brand(fire), Wolf, springvand(fountain), bog(book), mission, Merlin, lærling(apprentice), apprendista, Morgana
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film