The Thirteenth Floor

Er en Thriller film instrueret af Josef Rusnak med skuespillerne Lee Weaver, Armin Mueller-Stahl, Shiri Appleby, Janet MacLachlan fra 1999

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

De barrierer, som adskiller fantasi fra virkelighed, bliver knust i denne moderne og hjernevridende thriller, hvor to ens verdener støder sammen i et paradoks af bedrag, vanvid og mord. På 13. etage i en kontorbygning har den visionære Douglas Hall og hans hårdhudede kollega Whitney åbnet døren til en fantastisk virtuel verden. Men da deres magtfulde leder af projektet bliver fundet myrdet, bliver Hall den hovedmistænkte. Pludselig ankommer en skønhed fra Paris og påstår, at hun er datter af den myrdede. Hendes direkte og magnetiske tiltrækning på Hall er medvirkende til, at linierne mellem fantasi og virkelighed bliver endnu sværere at finde.

The Thirteenth Floor

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel The Thirteenth Floor
Instruktør Josef Rusnak
Udgivelsesår 1999
Tags Los Angeles, Dystopia, mord(murder), virtuelle virkelighed(virtual reality), kunstige intelligens(artificial intelligence), computer program, simulering(simulation)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere