Down With Love

Er en Romantik, Action, Komedie film instrueret af Peyton Reed med skuespillerne Beth LaMure, Sandra McCoy, Matt Ross, Melanie Lewis fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Den unge Barbara Nowak ankommer til byen med sin første roman under armen. Den hedder Down With Love. Bogen handler om, hvordan kvinder skal lære at adskille sex og kærlighed og - for at sige det lige ud - opføre sig mere som mænd. Efter lidt startproblemer kommer bogen på The Ed Sullivan Show, og pludselig bliver den en bestseller. Catcher Block er den førende skribent for et populært ugeblad. Han indvilliger modstræbende i at skrive en artikel om Barbara Nowak og hendes succes. De aftaler et møde, men Catcher må hele tiden aflyse, fordi han har travlt med de utallige kvindelige bekendtskaber, han holder sig. Da dét går op for Barbara, bliver hun så sur, at hun slet ikke vil mødes med ham, og for at gøre ondt værre afslører hun ham på TV som den playboy, han er, hvilket sætter en effektiv stopper for hans mange dates.

Down With Love

Detaljer

Genre Romantik, Action, Komedie, Thriller
Originaltitel Down with Love
Instruktør Peyton Reed
Udgivelsesår 2003
Tags Køn(sex), journalist, Forfatter(author), nye York City(new york city), Playboy, empowerment, Womanizer, farce, feminist
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film