The Interpreter

Er en Action, Kriminal, Thriller film instrueret af Sydney Pollack med skuespillerne Yusuf Gatewood, Catherine Keener, Yvan Attal, Vladimir Bibic fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

FN-oversætter Silvia Broome hører ved et tilfælde om et nært forestående attentat mod et afrikansk statsoverhoved. Silvia, der er vokset op i Afrika, er en af de meget få, der forstår den sjældne dia-lekt, truslen fremsiges på. I sit forsøg på at forpurre planen, bliver hun selv mål for lejemoderen. FBI-agenten Tobin Keller får til opgave at beskytte Silvia, men efterhånden som han lærer hende at kende, tvivler han i stigende grad på hendes troværdighed. Har Silvia rent mel i posen, eller er hun selv involveret? Silvia og Keller er som nat og dag. Ordet er hendes sværd, mens han har et mere håndfast syn på tilværelsen. Men sammen må de forsøge at standse en international krise, før det er for sent.

The Interpreter

Detaljer

Genre Action, Kriminal, Thriller, Drama
Originaltitel The Interpreter
Instruktør Sydney Pollack
Udgivelsesår 2005
Tags FBI agent, hævn(revenge), nye York(new york), mord(murder), Afrika(africa), modstand(resistance), vidne til mord(witness to murder), diktator(dictator), United nationer(united nations), modstand fighter(resistance fighter), mordet(assassination), ødelæggelse af en civilisation(destruction of a civilization)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film