Kongekabale

Er en Thriller film instrueret af Nikolaj Arcel med skuespillerne Helle Fagralid, Jesper Langberg, Frank Thiel, Jes Dorph-Petersen fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Den unge journalist, Ulrik Torp, bliver vidne til en brutal magtkamp i Midterpartiet, da han bliver bedt om at rapportere fra det kommende valg. Magtkampen falder sammen med, at partiets leder bliver alvorligt kvæstet i en bilulykke, og Torp afslører lidt efter lidt en hensynsløs sammensværgelse. Torp er opsat på at få sandheden frem i lyset, men hverken kollegaer eller politikere lytter til ham. Dette politiske drama vandt otte Robertpriser deriblandt "Årets danske spillefilm" samt en Bodil i kategorien "Bedste film". Filmen er skrevet og instrueret af Nicholas Arcel, som er manuskriptforfatteren til filmen "Mænd der hader kvinder", og Anders W. Berthelsen, Lars Mikkelsen, Søren Pilmark og Nicolas Bro er på rollelisten.

Kongekabale

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel Kongekabale
Instruktør Nikolaj Arcel
Udgivelsesår 2004
Tags journalist, politik(politics), baseret på roman(based on novel), sammensværgelse(conspiracy), Danmark(denmark), død(death), politiske thriller(political thriller), politiker(politician), København(copenhagen), politiske(political), Europa-Parlamentet(parliament), lokale blockbuster(local blockbuster)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film