The Rite

Er en Kriminal, Gyser, Thriller film instrueret af Mikael Håfström med skuespillerne Alice Braga, Colin O'Donoghue, Chris Marquette, Maria Grazia Cucinotta fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Denne overnaturlige thriller er inspireret af virkelige hændelser og følger en skeptisk præstestuderende (Colin O’Donoghue), der sendes ud for at studere eksorcisme i Vatikanet hos den legendariske præst Lucas (Anthony Hopkins). Her får den unge mand et glimt af et fænomen, som videnskaben ikke kan forklare – og en ondskab så ufatteligt skrækindjagende, at han tvinges til at sætte spørgsmålstegn ved sin tro.

The Rite

Detaljer

Genre Kriminal, Gyser, Thriller, Drama
Originaltitel The Rite
Instruktør Mikael Håfström
Udgivelsesår 2011
Tags Hospital, violinist, Vatikanet(vatican), abort(miscarriage), Limp, roman katolske(roman catholic), Eksorcisten(exorcist), seminariet(seminary), tudse(toad), præster(clergy), formalin, Walking Cane
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film