Ambassadøren

Er en Dokumentar film instrueret af Mads Brügger med skuespillerne Mads Brügger fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den danske journalist Mads Brügger anskaffer sig et diplomatpas på internettet. Dokumentet åbner selv de mest lukkede døre, da Brügger ankommer til Den Centralafrikanske Republik. Hans mål er at få adgang til landets diamantreserver under dække af at åbne en tændstikfabrik. Ingen må vide, at Brügger i virkeligheden er ude på at afdække korruptionen og magtsygen i den tidligere franske kolonistat. Ambassadøren er en genre-brydende tragisk komedie om den bizarre og skjulte verden af ​​afrikansk diplomati, hvor gin-tonics dagligt flyder og diamantsvindlere og korrupte politikere udnytter situationen.

Ambassadøren

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel The Ambassador
Instruktør Mads Brügger
Udgivelsesår 2011
Tags dansk(danish), tragiske(tragic), blod Diamond(blood diamond), Genre bøjning(genre bending), bizarre komedie(bizarre comedy)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film