Colombiana

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Olivier Megaton med skuespillerne Affif Ben Badra, Charles Maquignon, Angel Garnica, Ofelia Medina fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Filmen COLUMBIANA, der er instrueret af prisbelønnede franske instruktør Luc Besson tager os med på en actionfyldt hævntogt sammen med den unge og smukke lejemorder Cataleya. Zoe Saldana spiller rollen som Cataleya, en ung kvinde, der bestemmer sig for at blive lejemorder efter, at hun som barn bliver vidne til drabet på sine forældre. Hun arbejder for sin onkel og har som sit ultimative mål at finde frem til og hævne sig på den gangster, som stod bag forældrenes død.

Colombiana

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Colombiana
Instruktør Olivier Megaton
Udgivelsesår 2011
Tags Street bande(street gang), Onkel(uncle), kvinde Assassin(female assassin), vidne til mord(witness to murder)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film