Underworld: Blood Wars

Er en Action film instrueret af Anna Foerster med skuespillerne Daisy Head, Zuzana Stivínová, Bradley James, Alicia Vela-Bailey fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Handlingen fokuserer endnu en gang på den evindelige krig mellem Lycan-klanen og vampyrene, hvor Kate Beckinsale i rollen som Selene befinder sig midt i det hele. Selene kaster sig ud et desperat forsøg på at få krigen til at ophøre - uanset om det kommer til at koste hende dyrt.

Underworld: Blood Wars

Detaljer

Genre Action
Originaltitel Underworld: Blood Wars
Instruktør Anna Foerster
Udgivelsesår 2016
Tags kvinde direktør(woman director), varulv(werewolf), efterfølger(sequel), forræderi(betrayal), Martial kunst(martial arts), krig(war), sværd(sword), vampyr(vampire), gotisk(gothic), ambition, Uzi, femte en del(fifth part), urban gotisk(urban gothic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere