Contracted: Phase II

Er en Thriller, Drama film instrueret af Josh Forbes med skuespillerne Najarra Townsend, Laurel Vail, Caroline Williams, Morgan Peter Brown fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
159 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
159 kr Altid Se nu

Plot

Den første Contracted, der efterfølgende fik et 'Phase I' smækket på titlen, handlede om en stakkels ung pige, der fik tildraget sig en meget ubehagelig sygdom, der fik hele hendes krop til at gå i forfald. I denne opfølger, 'Phase II', har vi skiftet fokus til en ung mand, der ligeledes kommer uheldigt afsted. Riley (Matt Mercer) er blevet smittet, og han ved, at tiden er knap. Desperat prøver han at finde ud af mere om sygdommen, men truslen er måske større, end han er klar over. Kan hele menneskeheden være i fare, hvis sygdomme får frit spil?

Contracted: Phase II

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Contracted: Phase II
Instruktør Josh Forbes
Udgivelsesår 2015
Tags efterfølger(sequel), virus, infektion(infection), kroppen horror(body horror)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere