Arsenal

Er en Action, Thriller film instrueret af Steven C. Miller med skuespillerne Lydia Hull, Christopher Rob Bowen, Johnathon Schaech, Hans Marrero fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

De to brødre JP (Adrian Grenier) og Mikey (Johnathon Schaech) er gået hver deres vej i livet. JP har et succesfuldt håndværkerfirma, mens Mikey er blevet en sølle forbryder. Da Mikey bliver kidnappet af den nådesløse gangsterboss Eddie King (Nicolas Cage), må JP træde til og få styr på situationen. Han får hjælp af en af brødrens gamle venner, politimanden Sal (John Cusack), og sammen må de to kaste sig ud i en brutal kamp mod horder af Eddie Kings håndlangere.

Arsenal

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel Arsenal
Instruktør Steven C. Miller
Udgivelsesår 2017
Tags Brother Brother forholdet(brother brother relationship), kidnapning(kidnapping), gangster(mobster)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere