Danny the Dog

Er en Action, Krimi, Drama film instrueret af Louis Leterrier med skuespillerne Affif Ben Badra, Franck Xie Cheng, Miguel Eduardo Cueva, Michael Webber fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Jet Li spiller Danny, opdraget af Bart, spillet af Bob Hoskins, til at være en dræbermaskine. Det eneste han har lært er at slås. Bart tjener godt på at lade ham slås i illegale gladiatorkampe, indtil Bart såres i en bilulykke. Nu må Danny klare sig selv, og han møder tilfældigt den ældre pianist Sam. Hos Sam oplever Danny for første gang varme og venlighed, og han falder langsomt til og forelsker sig i Sams datter, men så vender Bart tilbage?

Danny the Dog

Detaljer

Genre Action, Krimi, Drama
Originaltitel Unleashed
Instruktør Louis Leterrier
Udgivelsesår 2005
Tags seriel Killer(serial killer), Hitman, Martial kunst(martial arts)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film